Researchers R&I, Shanghai
9 ambitieuze doelstellingen voor diversiteit, kansengelijkheid en inclusie

"Solvay One Dignity is hier om een verschil te maken!

Flooded pedestrian zone in Europe
Solvay Solidarity Fund trekt €2 miljoen uit om getroffen te steunen

Solvay mobiliseert zich om slachtoffers van overstromingen te helpen

Solvay-City
Ontdek onze Groep, onze producten en onze belangrijkste bijdragen aan de maatschappij via een interactieve 3D-kaart van een virtuele stad.

Klaar om op reis te gaan? We lanceren de Solvay City App!

Solvay 2020 annual report cover composites
Essentieel en sterker: samen met onze stakeholders de vooruitgang opnieuw uitvinden

Geïntegreerd verslag en jaarverslag 2020

Over Solvay

Solvay is een op wetenschap gebaseerd bedrijf waarvan de technologieën voordelen bieden voor vele aspecten van het dagelijks leven. Onze bestaansreden is het verbinden van mensen, ideeën en elementen om de vooruitgang opnieuw uit te vinden. De groep streeft naar het creëren van een duurzame gemeenschappelijke waarde voor iedereen, vooral via Solvay One Planet, een plan dat is opgebouwd rond drie pijlers: klimaatbescherming, behoud van de hulpbronnen en bevorderen van de levenskwaliteit. De innovatieve oplossingen van de groep dragen bij aan veiligere, schonere en duurzamere producten, die te vinden zijn in woningen, voeding en consumptiegoederen, vliegtuigen, auto’s, batterijen, slimme toestellen, medische toepassingen en water- en luchtzuiveringssystemen.

Solvay werd in 1863 opgericht en behoort vandaag voor het overgrote deel van zijn activiteiten tot de top drie in de wereld.