Solvay-City
Ontdek onze Groep, onze producten en onze belangrijkste bijdragen aan de maatschappij via een interactieve 3D-kaart van een virtuele stad.

Klaar om op reis te gaan? We lanceren de Solvay City App!

Annual-Report-2021
Essentieel en speciaal

Solvay 2021 Geïntegreerd Jaarverslag

Over Solvay

Solvay is een op wetenschap gebaseerd bedrijf waarvan de technologieën voordelen bieden voor vele aspecten van het dagelijks leven. Onze bestaansreden is het verbinden van mensen, ideeën en elementen om de vooruitgang opnieuw uit te vinden. De groep streeft naar het creëren van een duurzame gemeenschappelijke waarde voor iedereen, vooral via Solvay One Planet, een plan dat is opgebouwd rond drie pijlers: klimaatbescherming, behoud van de hulpbronnen en bevorderen van de levenskwaliteit. De innovatieve oplossingen van de groep dragen bij aan veiligere, schonere en duurzamere producten, die te vinden zijn in woningen, voeding en consumptiegoederen, vliegtuigen, auto’s, batterijen, slimme toestellen, medische toepassingen en water- en luchtzuiveringssystemen.

Solvay werd in 1863 opgericht en behoort vandaag voor het overgrote deel van zijn activiteiten tot de top drie in de wereld.