Kom werken bij een toonaangevend bedrijf in de chemische industrie

Maak deel uit van een omgeving die hogere eisen stelt aan chemie.

Naast de ontwikkeling van oplossingen voor onze klanten, bouwen wij aan een nieuw model voor duurzame chemie. 

De medewerkers van Solvay zijn een katalysator voor verandering, geïnspireerd door originele ideeën en teamwork. 
 

Een mondiale en vernieuwende groep

Met 115 industriële sites en een aanwezigheid in 64 landen is Solvay zowat overal ter wereld actief. Deze internationale dekking biedt kansen op mobiliteit en multiculturele uitwisselingen tijdens je volledige loopbaan binnen onze groep.

Innovatie is een van de belangrijkste pijlers van de strategie van de groep. Met 21 grote centra voor O&O, 2.100 medewerkers actief binnen dit domein en in 2019 niet minder dan 240 nieuwe octrooiaanvragen, kan Solvay blijven innoveren en de grote trends volgen die de groei van de chemische industrie stimuleren, in het bijzonder de strijd tegen de klimaatverandering, de stijgende consumptie in regio's in volle ontwikkeling en de groeiverwachtingen inzake gezondheid en welzijn.

 

Geëngageerde teams die sterke waarden verdedigen

Bij Solvay moedigen we ondernemingsgeest en prestaties op hoog niveau aan. Wij geloven in onze teams: de kwaliteit en het engagement van onze medewerkers, in combinatie met een passie voor innovatie, spelen een belangrijke rol bij de concrete uitwerking van onze visie: uitgroeien tot een model voor duurzame chemie, en het aantrekken en ontwikkelen van talenten die de oplossingen voor de mondiale uitdagingen bedenken, uitwerken en produceren. 

We moedigen interne mobiliteit en carrièreontwikkeling sterk aan. 

Klaar om nog meer dan een carrière te ontwikkelen aan onze zijde?