Solvay in het kort

Onze bestaansreden - mensen, ideeën en elementen samenbrengen om de vooruitgang opnieuw uit te vinden - is een oproep om een stap verder te zetten en om dankzij de kracht van de wetenschap duurzame gemeenschappelijke waarde voor iedereen te creëren.

Als wetenschappelijk bedrijf willen we de motor zijn voor toekomstige innovatie, en tegelijkertijd de planeet beschermen die we allemaal samen delen. Als wereldleider op het vlak van materialen, chemische producten en oplossingen brengen we verbeteringen voor vliegtuigen, auto’s, batterijen, slimme en medische toepassingen en water- en luchtbehandeling, om een antwoord te bieden op industriële, maatschappelijke en ecologische uitdagingen. 

 

Onze activiteiten 

De wereld van vandaag wordt geconfronteerd met een almaar groeiende bevolking en parallel daarmee een stijgende vraag naar hulpbronnen. Men kan op onze innovatieve oplossingen rekenen om tot veiligere, schonere en meer duurzame producten te komen in woningen, voeding en consumptiegoederen, vliegtuigen, auto’s, batterijen, slimme toestellen, zorg voor mensen, water- en luchtzuiveringssystemen.

purpose-udel

Onze bestaansreden

Wij verbinden mensen, ideeën en elementen om de vooruitgang opnieuw uit te vinden

Ilham-Kadri-in-Bernburg-3

Onze GROW-strategie

Een nieuwe strategische GROW-visie om groei te verzekeren, cashflow te genereren en de rendementen te verbeteren